MIDLAND Makedonija

 • Ново
 • Радио-Станици
 • Контакт

MIDLAND е водечки бренд во производство и дистрибуција на уреди за радио комуникација.
Ги издвојуваме како продукт радио-станиците (walkie-talkie) кои се користат во повеќе професионални или хоби сегменти.
Веќе во продажба кај нашите авторизирани продажни партнери ...
Комуницирајте квалитетно ...

www.MIDLAND.gizzo.mk

MIDLAND е водечки бренд во производство и дистрибуција на уреди за радио комуникација.
Ги издвојуваме како продукт радио-станиците (walkie-talkie) кои се користат во повеќе професионални или хоби сегменти.
Веќе во продажба кај нашите авторизирани продажни партнери ...


МидландМидландMIDLAND радиостаници
MIDLAND G5 XT pro
 • Карактеристики
Пакетот содржи

Радиостаници за професионална и хоби употреба.

Промотивна цена: 5980 денари - сет
Вклучено 18% ддв, бесплатна достава до адреса. 12 месеци гаранција
Можност за нарачка на маил: info@gizzo.mk

 • 12+ km реален ранг/чист звук
 • "Baby Sitting" функција со доделени канали
 • LCD blue backlit дисплеј
 • 8 канали со 968 канали комбинации
 • 38 CTCSS кодови на приватност по канал
 • Dual watch
 • Roger beep
 • "Squelch" функција
 • VOX
 • "Talk" копче
 • Заклучување на копчињата
 • "Out of range" функција
 • "Scan" функција
 • Индикатор за батерија
 • 2 x Midland G5 XT
 • 6 x AAA Rechargeable батерии
 • 2 x UK 220/110V wall chargers
 • 2 x приврзоци за ремен
 • 1 x Упатство за користењеl


     

Бизнис соработка

Одите на терен, имате ИТ продавница, работите со фотоапарати, таблети, обожавате плажа и вода, планинар сте, трчате на кеј, возите велосипед?
Секаде ќе ви послужат MIDLAND уреди за радио комуникација.

Контактирајте не и предложете ни го Вашиот план за соработка, сигурни сме дека ќе постигнеме резултати!

За нарачки и соработка во продажба контактирајте не на маил: info@gizzo.mk или  075 306 200